Кам’янопотоківська громада

Полтавська область, Кременчуцький район

Свято останнього дзвоника

Дата: 24.05.2019 11:41
Кількість переглядів: 483

Сьогодні у наших школах пролунали «останні дзвоники» в цьому навчальному році.  Останній дзвоник – дуже зворушливе свято, оскільки є символічним закінченням важливого етапу у житті випускників шкіл. Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято останнього дзвоника. 
Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Тепер на випускників шкіл чекає низка іспитів та вступ до університетів. Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу винуватців свята і від вчителів, учнів та їх батьків.  Були цього  дня і нагороди – подяки та грамоти кращим із кращих. Серед гостей на урочистих лінійках у навчальних  закладах громади  побували представники Кам’янопотоківської сільської  ради та методисти районного методичного кабінету відділу освіти сім’ї молоді та спорту Кременчуцької районної державної адміністрації:  голова сільської ради Кравченко Лідія Миколаївна та методист РМК Корепанов Віктор Юрійович у Кам’янопотоківській ЗОШ І-ІІІ ступенів, заступник голови сільської ради Курій Світлана Іванівна та методист РМК Вишневська Поліна Іванівна у Садківській ЗОШ І-ІІІ ступенів.  Прийшовши привітати молодь із початком дорослого життя, гості  насамперед радили випускникам, аби вища освіта стала для них не просто шансом, а й гарантією майбутнього працевлаштування, самореалізації та хорошої зарплатні. Тож вибирати треба такі спеціальності, в яких є потреба української економіки.  А всім школярам, в яких ще попереду літнє оздоровлення та довгоочікувані канікули, побажали гарного та змістовного відпочинку і вручили подарунки для пришкільних оздоровчих таборів. 

І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь