Кам’янопотоківська громада

Полтавська область, Кременчуцький район

Громадські слухання

Дата: 15.01.2019 10:59
Кількість переглядів: 549

Кожен мешканець села чи міста має право на сучасну медицину й освіту, доступні та якісні адміністративні, комунальні, соціальні послуги, гарні дороги, чисті й освітлені вулиці. Але люди можуть впливати на якість цих послуг лише тоді, коли відповідальні за їх надання знаходяться близько. Найближчою до людей владою є органи місцевого самоврядування: сільські, селищні міські ради та їхні виконкоми. Отже саме вони повинні мати широкі повноваження і достатньо коштів, щоб бути спроможними вирішувати усі місцеві питання і нести за це відповідальність.
Для цього в Україні відбувається децентралізація - передача повноважень та фінансів від державної влади якнайближче до людей - органам місцевого самоврядування.
Реформа децентралізації продовжує набирати обертів, і вже дійшла до нашої сільської ради.
Згідно закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» з 4.01 по 11.01. 2019 року були проведені громадські слухання серед жителів Кам’янопотоківської сільської територіальної громади, на яких пропозиціїю щодо добровільного об’єднання Кам’янопотоківської сільської територіальної громади сіл Кам’яні Потоки, Садки, Ройове, Чикалівка Кременчуцького району Полтавської області з Білецьківською сільською територіальною громадою сіл Чечелеве, Маламівка, Підгірне, Білецьківка, Бурти, Новоселівка, Стара Білецьківка Кременчуцького району Полтавської області у Кам’янопотоківську територіальну громаду з адміністративним центром у селі Кам’яні Потоки було підтримано. Не байдужі громадяни висловлювали свої думки та побажання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь