Кам’янопотоківська громада

Полтавська область, Кременчуцький район

Бізнес Полтавщини використовує у своїй роботі понад 11 тисяч ПРРО

Дата: 18.10.2023 17:16
Кількість переглядів: 166

Бізнес Полтавщини використовує у своїй роботі понад 11 тисяч ПРРО

Фото без опису

У зв’язку з прийняттям Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», фахівцями управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Полтавській області проводиться інформаційно – роз’яснювальна робота із платниками податків щодо порядку реєстрації та особливостей застосування РРО/ПРРО.

Станом на 1 жовтня 2023 року зареєстровано 11 679 програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО) та  8 931 класичний реєстратор розрахункових операцій (РРО).

В. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області                 Алла Рябкова у коментарі представникам місцевих медіа повідомила, що тільки     у вересні поточного року платниками податків Полтавщини зареєстровано           678 класичних РРО та 2460 програмних РРО.

Більше інформації про програмні реєстратори розрахункових операцій за посиланням - https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/ .

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області звертають увагу суб’єктів господарювання, що в розділі "Онлайн-навчання" офіційного вебпорталу ДПС вони мають можливість ознайомитись із відповідями на актуальні запитання, зокрема з інструкціями щодо використання програмних та класичних РРО: https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/zastosuvannya-rro-prro/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь