Кам’янопотоківська громада

Полтавська область, Кременчуцький район

Правила нарахування житлових субсидій

Дата: 12.09.2018 08:55
Кількість переглядів: 544

У В А Г А!

З 16.10.2018 року розпочинається опалювальний період по 15.04.2019 рік.

Отримувачам субсидії, які зверталися з 01.05.2018 року за фактичним місцем проживання, оренда житлового приміщення, ВПО за фактичним місцем проживання та котрі проживають у будинках, які не здані в експлуатацію необхідно повторно звертатися з початку опалювального періоду, відповідно до п.2 постанови Кабінету Міністрів України від 27.04.2018 року № 329.

Крім того нагадуємо за умови отримання доходу або оплати послуг понад 50 тисяч грн., право на призначення субсидії наступає через рік після дати отримання.

За умови купівлі автомобіля з дати випуску якого не минуло 5 років, мають право на звернення за призначенням субсидії   з наступного року після 5 років (наприклад, дата випуску 2013 рік, має право звернення за субсидією з 01.01.2019 року)

За умови перебування особи за кордоном сукупно понад 60 днів протягом періоду, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії, житлова субсидія не призначається (перевірка  верифікація з Держприкордонслужби). Крім випадків  передбачених чинним законодавством. Повідомляти станом на перше травня та перше жовтня.

За умови змін у складі сім’ї (реєстрація нових членів родини, або ін. осіб, зняття з реєстрації, смерть особи) повідомляється у трьохденний термін органу соціального захисту населення. Мають право на звернення  за призначенням житлової субсидії з  наступного місяця за  випадком (наприклад: знятий з реєстрації 28.08.2017 року, припинення дії субсидії з 01.09.2018 року, має право на звернення один із членів зареєстрованих осіб також з 01.09.2018 року)

За наявності заборгованості понад два місяці в розмірі понад 20 неоподаткованих мінімумів (340 грн.) субсидія припиняється з наступного місяця після отримання даних з підприємства надавача послуг, наприклад  отримали дані з ПрАТ Кременчукгазпостачання у  липні 2018 року припиняємо субсидію з серпня 2018 року. Громадяни мають право  сплатити весь борг або заключити з організацією надавачем послуг договір про реструктуризацію боргу та надати до управління копію квитанції  про сплату або копію договору, а також написати нову заяву та декларацію.

Припиняється субсидія з наступного періоду опалювального чи неопалювального за тим у якому дитині із складу сім’ї домогосподарства виповнюється 14 років. Необхідно надати кожній  сім’ї паспортні дані та ідентифікаційний номер на  дитину котрій виповнилося 14 років з наступного місяця за виникненням обставин наприклад: дитині виповнилося 14 років у липні 2018 року, необхідно  надати паспортні  дані у серпні 2018 року.        

 За умови, якщо не будуть надані вищевказані дані субсидію з 1 жовтня не буде призначено.

Нагадуємо, що кожна особова справа розглядається індивідуально, за умови неповного надання даних  про членів сім’ї зареєстрованих, членів сім’ї зі складу домогосподарства у заяві та декларації орган соціального захисту населення має право відмовити і відмовляє на даний час.

Громадянин несе відповідальність за подані відомості про доходи, майно, що вплинули або могли вплинути на встановлення права на призначення житлової субсидії та на визначення її розміру.

Усе вищезазначене Ви можете прочитати у постанові КМУ від 21.10.1995 року № 848 зі змінами

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь