Кам’янопотоківська громада

Полтавська область, Кременчуцький район

Відкриття спортивно-розважального майданчика "Мрія"

Дата: 20.08.2019 11:51
Кількість переглядів: 644

           17серпня 2019 року в селі  Садки Кам’янопотоківської сільської ради відбулася радісна подія-відкриття спортивно-розважального майданчика. Не дивлячись на похмуру та дощову погоду в «Балці» по вул. Молодіжній с. Садки зібралося чимало жителів громади. Всі вони прийшли на  свято, яке створили своїми руками. Давгоомріяні футбольне поле, волейбольний майданчик   яскраво сяяли новизною  і зігрівали серця  присутніх. Ієрей Олександр провів чин освячення майданчика.

Фото без опису

          За активну громадську позицію, участь у благоустроїспортивно-розважального майданчика «Мрія» в с Садки подякувід сільської ради та виконавчого комітету отримали Багмут Дмитро Степанович і його родина,  Артеменко Юрій Іванович, Вибойченко Людмила Олександрівна, Крокосенко Микола Михайлович, Мироненки Ніна Іванівна та Микола Іванович, Панасенко Олександр Миколайович. Також, юним господарям-спортсменам подарували футбольний і баскетбольний м’ячі, волейбольну сітку та солодощі. Церемонію відкриття завершили традиційним розрізанням символічної стрічкита  першим ударом по м’ячу у ворота.

Фото без опису

          Майданчик відкрито! Матеріальна база спортивних об’єктів громади на сьогодні збільшилась і будемо сподіватись, що і надалі зростатиме і покращуватиметься з року в рік .Є надія, що відтепер, завдяки спільним зусиллям влади й громади, діти та дорослі села у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров’я.

         Цікавою булла розважальна програма, яку підготували мешканці депутатського округу № 10 (депутат Багмут Д.С.).

        Свято вдалося!

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь