Кам’янопотоківська громада

Полтавська область, Кременчуцький район

День територіальної громади

Дата: 21.11.2018 11:52
Кількість переглядів: 635

День територіальної громади 2018!!!

Яскравим дійством стало святкування Дня Кам’янопотоківської територіальної громади у центрі культури та дозвілля села Кам’яні Потоки, яке святкували 17 листопада 2018 року. Цього року на урочистості й веселощі завітало багато односельців та гостей.

Розпочалося все із урочистостей на вулиці. Право покласти квіти до пам’ятника загиблим, які визволяли наше село у другій світовій війні було надано учасникам антитерористичної операції на сході країни Скоробагатьку Євгену та Паршку Олександру разом із учнями  Кам’янопотоківської ЗОШ. Після чого всіх воїнів вшанували хвилиною мовчання.

 По закінченню урочистого мітингу всіх присутніх гостей запросили на святковий концерт до актової зали. В ході святкового концерту до  привітання запрошувалися виконуючий обов’язки голови Кременчуцької районної ради Тютюнник Олександр Іванович, перший заступник  голови Полтавської обласної ради, депутат обласної ради Холод Євгеній Миколайович, голова Кременчуцької районної організації ВФТС «Колос» Горячковський Андрій Федосійович, які нагородили грамотами, подяками, дипломами, медалями та подарунками, всіх кращих працівників організацій і установ, громадських активістів та спортсменів.

       Із найщирішими побажаннями також виступила сільський голова Лідія Кравченко,  розповіла про основні події в житті громади та  привітала земляків, зазначивши, що місцеві жителі згуртовані, немов одна родина, і побажала усім достатку, радості, любові та міцного здоров’я.

         Привітання, зустрічі, радісні й усміхнені обличчя – таким видалося свято Дня Кам’янопотоківської територіальної громади цього року, на якому всі продемонстрували: нам є чим пишатися, адже наші села – багаті на талановитих, чесних, по-справжньому щирих та працелюбних людей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь