Кам’янопотоківська громада

Полтавська область, Кременчуцький район

Кожен, хто залишає після себе сміття вважає, що воно (сміття) само собою десь дінеться, але не кожен усвідомлює скільки часу і сили щодня вкладається для підтримки чистоти наших сіл.

Дата: 21.03.2023 13:43
Кількість переглядів: 134

Кожен, хто залишає після себе сміття вважає, що воно (сміття) само собою десь дінеться, але не кожен усвідомлює скільки часу і сили щодня вкладається для підтримки чистоти наших сіл.

Всі хочуть, щоб вулиці, парки, ліси, береги були чистими та впорядкованими, але не треба сподіватися на когось. Слід розпочати з самого себе, адже від кожного жителя залежить чистота, порядок та краса рідного села. Чистота – це не тільки запорука здоров’я, це ще й прояв моральності людини. Неправий той, хто думає, що прибирати це не його обов’язок, а обов’язок лише працівників комунальних підприємств. Кожна вихована людина має дбати про добробут та чистоту не лише свого власного дому та двору, але й має дбати про інші території поза межами двору: вулиць, якими ходить; лісів та берегів, де відпочиває. Тому не слід перекладати спільну проблему на чиїсь плечі. Нині, всім нам, варто вчитися дбати про належний екологічний та санітарний стан села, щоб всі були задоволені, щасливі та здорові.

Тому вкотре переконуємося, що вислів «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять» свою актуальність не втратить ніколи.

Тож, шановні мешканці Кам’янопотоківської громади, давайте не смітити там, де живемо, і поводитися із сміттям, відповідно до чинного законодавства.

Нагадуємо, що на території працюють два комунальних підприємства «Білецьківське» та «Кам’янське» які систематично займаються благоустроєм території Кам’янопотоківської сільської ради з якими ви можете щодня з 08.00 до 17.00 год. заключити договори на вивіз сміття.

І не будьте байдужими до проблеми забруднення нашої рідної землі!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь