Кам’янопотоківська громада

Полтавська область, Кременчуцький район

Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!

Дата: 17.08.2023 08:13
Кількість переглядів: 264

До Полтавської обласної військової адміністрації надійшов лист Громадської організації ,,Маріупольська Спілка Молоді” від 08.08.2023 № 60 щодо партнерської підтримки в проведенні онлайн-заходу ,,Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!” в межах Пригорами ,,Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес”.

Фото без опису

У листі повідомляється, що 30 серпня 2023 року з 11.00 до 14.00 в онлайн-форматі відбудеться ,,Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!” для молодих людей у віці 16-35 років. Захід передбачає ознайомлення молоді та мешканців області з провідними українськими та міжнародними підприємствами – презентація напрямків діяльності підприємств, ознайомлення з умовами                     та критеріями працевлаштування, проходження співбесід з представниками HR-відділів компаній-учасників онлайн заходу ,,Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!”.

Захід складається з двох частин:

основний захід – презентація напрямів діяльності потенційних українських та міжнародних компаній-роботодавців для учасників, висвітлення умов працевлаштування, тощо;

паралельний захід – проходження співбесіди з представником HR-відділу. Попередньо реєструючись на захід, учасник або учасниця може обрати з переліку компанію, до якої бажає працевлаштуватись. Організатори навчання надають список потенційних претендентів на проходження співбесіди                   HR-спеціалісту компанії-учасника заздалегідь, для ознайомлення з кандидатами та відбору найбільш відповідних кандидатур.

Упродовж реалізації проєкту громадська організація буде висвітлювати новини щодо можливостей працевлаштування та розміщувати актуальні відкриті вакансії компаній-учасників на офіційній сторінці Маріупольська Спілка Молоді у соціальній мережі facebook.

Реєстрація на подію за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvm6iXomjU5CTt5eLipANrLDcg4qJ3TW_FzJww_3kVvMYzbQ/viewform


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь