Кам’янопотоківська громада

Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ Традиційно весняної пори ми проводимо двомісячник чистоти, озеленення  та  благоустрою на території  населених пунктів нашої громади

Дата: 05.03.2024 09:24
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

 

    Традиційно весняної пори ми проводимо двомісячник чистоти, озеленення  та  благоустрою на території  населених пунктів нашої громади.

   У 2024 році двомісячник чистоти, озеленення та благоустрою на території Кам’янопотоківської територіальної громади оголошено з  01 березня  по 01 травня,  згідно рішення виконавчого комітету від 01.03.2024 № 62 «Про   проведення  двомісячника  чистоти, озеленення та благоустрою на території Кам’янопотоківської сільської ради у 2024 році».

В рамках двомісячника комунальними підприємствами сільської ради проводитимуться роботи з наведення чистоти та порядку на території Кам’янопотоківської сільської ради: прибирання прибережної смуги, місць масового відпочинку населення, благоустрій дитячих та спортивних майданчиків, поточний ремонт грунтових доріг шляхом підсипання та грейдерування, прибирання на сільських цвинтарях, тощо.

 Керівникам підприємств, установ, організацій, всіх форм власності необхідно провести прибирання та впорядкування власних, прилеглих та закріплених територій від бруду і сміття, облаштувати клумби, висадити дерева. Привести в належний вигляд фасади будівель, кіосків, парканів, підрізати дерева, облаштувати належні підходи до будівель, провести інші роботи з благоустрою.

Жителям територіальної громади просимо привести в належний санітарний стан свої домоволодіння: прибрати на подвір’я та  прилеглі території, висадити дерева, кущі , квіти,   обрізати гілки дерев, які виходять на проїжджу частину вулиці, упорядкувати місця поховань своїх рідних на місцевих кладовищах.

Шановні мешканці нашої громади!

Не будьте байдужими, приєднуйтесь до спільної справи, адже чистота кожного населеного пункту починається з чистоти у власному подвір’ї та вулиці. Турбота про чистоту і благоустрій – справа кожного мешканця!

 

 

Виконавчий комітет Кам’янопотоківської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь